Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hry s koníky

Tady je ta zábavná část. Můžeš si tu zahrát spoustu her! Všechny hry, texty a obrázky jsou z webovek http://www.hryprodivky.cz/

Koňský veterinář

Ve hře Cute Horse Hospital můžeš přetáhnout koně do své nemocnice a pusť levé tlačítko, aby koník vstoupil do místnosti. Diagnostikuj pacienta v místnosti s modrými dveřmi. Pokud se ptáš, k čemu slouží místnost se zeleným vchodem, pak ti prozradíme, že zde se provádí léčba našeho milého zvířecího pacienta.

Cute Horse Hospital

http://hryprodivky.cz/embed/cute-horse-hospital?width=700&height=510

Můj vysněný poník

V následující hře se setkáš s Barbarou, která má vlastního poníka. Od tebe bude potřebovat pomoc s péči o krásné zvířátko. Nejprve pomoz poníkovi běhat po cestě, ale dávej zároveň pozor, aby nepobíhal po trávě. Cestička se postupně klikatí a ty musíš pohybovat myší, aby koník běžel správným směrem. Poté dostaneš šanci skákat přes překážky.

My Dear Pony

http://www.hryprodivky.cz/h/my-dear-pony

Lucky ranch

Ve hře Lucky ranch si hned v úvodu vyberete koníka a jeho jezdkyni. Oba dva pak zkrášlíte podle svých představ. Koníkovi vyberete vhodnou ohlávku a sedlo a jezdkyni vyberete jezdecký komplet tak, aby k sobě ti dva pěkně ladili. Vyzkoušejte různé kombinace a obrázky si vytiskněte pohodlně přímo ve hře stisknutím tlačítka Print.

Lucky Ranch

http://www.hryprodivky.cz/h/lucky-ranch

Koňský orchestr

V této krátké oddechovce máte čtyři koně, kteří rádi zpívají. Pomocí myši na ně klikejte v jakémkoli pořadí a pak už jen čekejte, co toto koňské kvarteto stvoří. Hra je krátká, ale opravdu to stojí za to si to aspoň jednou poslechnout. :)

Singing Horses

http://www.hryprodivky.cz/h/singing-horses

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

djnrfuh

michela,25. 12. 2020 10:38

jan njsem zadnej robot

SMAŽTE TEXT

Stella,17. 12. 2013 17:45

Změňte text, to všechno jste to zkopírovali z mých stránek!!!!!!!